Pastarett på 1-2-3

Posted on 1 min read 330 views

Kanskje den raskeste og enkleste pastaretten du har laget? Jeg lager den gang på gang, og blir aldri lei. Noen ganger med bacon, andre ganger uten. Det spørs på humøret, og hvor mye kjøtt jeg har spist den uken. Den er nydelig både med og uten, men kanskje litt ekstra tasty med bacon.

Til 2 personer trenger du:

Pasta

Eventuelt 1 pakke bacon

1 pakke søte tomater

1 rødløk

2 fedd hvitløk

1/2 rød chili uten frø

1 stor neve basilikum

1 stor neve bladpersille

Parmesan

Olivenolje

Salt og pepper

Kok opp pastavann. Hvis du skal ha med bacon, skjærer du den i små skiver og steker den sprø. Del tomatene i 3 og finhakk rødløk, hvitløk, chili, bladpersille og basilkum. Varm opp en gryte eller stekepanne og fres rødløken i olje til den er blank og myk. Skru ned varmen litt og tilsett tomater, hvitløk, chili, urter og eventuelt bacon. La det surre til pastaen er al dente. Bland alt sammen og server med masse revet parmesan, nykvernet pepper og friske urter.

signature

What do you think?

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

No Comments Yet.

Previous
Salat med sesongens grønnsaker