Spillelisten jeg hører på i dag

Posted on 1 min read 521 views

Regnet hamrer på ruten og jeg elsker det. Den friske luften, det mørke lyset, og at du kan være inne en hel dag uten dårlig samvittighet. Jeg kjeder meg sjeldent, og koser meg veldig i eget selskap. En hel dag med ordning og fiksing er musikk i mine ører. Apropos musikk, her spilles det på full guffe i alle rom, alle dager i uken. Spillelisten jeg hører på i dag passer perfekt for innekos og maaange kopper med kaffe. Håper du nyter fridagen din, og her har du spillelisten min!

signature

What do you think?

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

2 Comments
 • Henriette
  juni 4, 2019

  Hei, kan du skrive et innlegg om hvilke servise du har valgt? Inklusivt vinglass/vannglass osv? 🙂

  • Katharina Gjesdal
   juni 4, 2019

   Hei Henriette 🙂 Takk for hyggelig spørsmål og tips! Kanskje jeg lager et innlegg om det snart 🙂

Previous
Pastarett på 1-2-3
Spillelisten jeg hører på i dag