Status

Posted on 1 min read 220 views

Hei! Det var lenge siden. Her har det skjedd litt av vært siden sist. Vi har flyttet fra vår gamle leilighet og er i full gang med oppussing av vår nye. Jeg har med andre ord ikke kjøkken for tiden, og det kan derfor virke som jeg har sunket under jorden. Jeg gleder meg som et barn til å dele oppskrifter med dere igjen, og det klør i fingrene etter å sette igang. Jeg skal nemlig flytte inn på drømmekjøkkenet mitt!

signature

What do you think?

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

2 Comments
 • Henriette
  juli 2, 2019

  For et nydelig kjøkken!! Hvor er det fra? Og hvilken farge er det? 😀 😀 Gleder meg til å følge

  • Katharina Gjesdal
   juli 2, 2019

   Takk! Det er fra Kvänum. Fargen er Kvänum sin originale lys grå 🙂 Så gøy at du vil følge med videre, det blir jeg så glad for!! 🙂

Previous
Det beste tilbehøret til grillmaten
Status